Free PC Support
PC Help Forums from the Experts at Technical-Assistance.co.uk
 
Google
 
Search The Web Search This Site
 RSS FeedRSS Feed   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Emails

 
Reply to topic    Free PC Support Forum Home -> Helproom
Author Message
greenveg



Joined: 18 Jul 2012
Posts: 42

PostPosted: Wed Jan 02, 2013 10:47 am    Post subject: Emails Reply with quote

Hi,
I have an Email username and password with sky.com. I have been trying to link these with Outlook Express 6 on my PC. There is a sky website showing you how to do this. I have added an account in OE, with all the correct details. If I send an email to sky, it goes into their Inbox, and stays there. The only way I can get it to go to my OE is to log on to sky mail, and send it to myself manually. I have rang sky, and they say that I have set up the account correctly, but they did not know why the emails are not sent from their Inbox to my OE automatically. They were not of much help. I am wondering if anyone else has had this problem and maybe can help me.
Regards.
Back to top
View user's profile Send private message
JonS



Joined: 31 May 2010
Posts: 813
Location: Morecambe

PostPosted: Sat Jan 05, 2013 1:22 am    Post subject: Reply with quote

is POP/IMAP enabled in the SKY account?

in OE what security have you setup on the account - SSL or TLS or???

in OE what port settings are you using on the account mailboxes?
the above are VERY specific

what antivirus software are you running?

Finally are you absolutely sure that you've not set up two e-mail accounts with similar but different names?
_________________
Computer Support for home and small business in North Lancashire, South Lakeland and the Dales
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
greenveg



Joined: 18 Jul 2012
Posts: 42

PostPosted: Sat Jan 05, 2013 12:29 pm    Post subject: Emails Reply with quote

Hi,
I realised what I was doing wrong. In OE > Tools > Accounts > Properties > Servers, it asks for Account name. I thought that was my Account name I was was given to log in to my Sky account. I should have typed in my Sky email address. Everything is working fine now. Please regard this problem as solved.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Free PC Support Forum Home -> Helproom All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

2005 - 2017 All Rights Reserved www.technical-assistance.co.uk
Terms and Conditions