Free PC Support
PC Help Forums from the Experts at Technical-Assistance.co.uk
 
Google
 
Search The Web Search This Site
 RSS FeedRSS Feed   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Lost my internet connection..

 
Reply to topic    Free PC Support Forum Home -> Helproom
Author Message
NoInternetConnection



Joined: 04 May 2010
Posts: 1

PostPosted: Tue May 04, 2010 5:12 pm    Post subject: Lost my internet connection.. Reply with quote

Hello everyone Very Happy

Since yesterday, I have lost my internet connection.
I can still connect to my bbox2 (Belgacom) with all 4 laptops, but I can't access the internet with 3 of them. The one I am using now still has access to internet.
Why does this laptop still have internet and the 3 other ones don't?

When I try to find the problem on one of the laptops, the following message occours :

The following policy might need to be adjusted to allow Windows to connect:

Policy Provider: Windows Firewall
Filter Name: Query User

If the policy provider is identified is Windows Firewall, click for information about adjusting Windows Firewall settings. If a different policy provider has been identified, check the provider's documentation on how to adjust the policy settings.'

I have been looking online for solutions, and I've tried everything other people tried when they had the same problem as me :
-I tried to reset the TCP/IP Stack (didn't work,I guess, I followed this manual : http://support.microsoft.com/kb/299357, I don't know if I did it the right way)
-I tried to flush the DNS ( which succeeded, but it didn't change anything)

I really don't know what to do anymore..
I also turned of my firewall to see if it would change anything,
but it didn't..

If some one could help me I would really really really appreciate it !

Greetzz Wink

(ps, sorry if my English was bad,it's not my native language.)

EDIT : I have 2 laptops that are Vista, and 2 that are XP.
The one I am using now is XP.
_________________
Oo NoInternetConnection Oo
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
demdike



Joined: 23 Apr 2010
Posts: 105
Location: Malkin Tower

PostPosted: Tue May 04, 2010 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

the router is probaby failing Maybe overheating?

try another
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Free PC Support Forum Home -> Helproom All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

2005 - 2018 All Rights Reserved www.technical-assistance.co.uk
Terms and Conditions